Байден запустив телевізійну рекламу з жартами про свій вік

У рекламному ролику Байден з посмішкою визнає, що він "не молодий хлопець"
Байден запустив телевізійну рекламу з жартами про свій вік
Джо Байден Фото: whitehouse.gov
11 Березня 2024, 21:48
читать на русском

Президент Сполучених Штатів Джо Байден запускає телевізійну рекламу за $30 млн, у якій жартуватимуть про його вік.

Про це пише Bloomberg.

Ролик, який починається з того, що він з посмішкою визнає, що він "не молодий хлопець", з'являється на екранах в той час, коли 81-річний очільник Білого дому намагається заспокоїти виборців, які хвилюються про його вік.

"Це не секрет. Але ось у чому справа – я знаю, як зробити щось для американського народу", – каже у ролику Байден.

Наприкінці хвилинної реклами, в якій також є кадри, де його майбутній опонент від республіканців та експрезидент Дональд Трамп намагається перегорнути папку, Байден повертається до питання віку.

"Послухайте, я дуже молодий, енергійний та красивий – якого біса я це роблю?", – жартує він.

Штаб президента США повідомив, що рекламний ролик з'явиться під час трансляції "Березневого божевілля" – вирішальних матчів баскетбольного сезону серед чоловічих студентських команд США – на ESPN та TNT, а також на телеканалах Comedy Central та FX.

Реклама буде націлена на ключові ринки в Мічигані, Пенсільванії, Вісконсині, Джорджії, Арізоні, Неваді та Північній Кароліні, а також з’являтиметься на платформах соціальних мереж.

Нагадаємо, чинний президент США Джо Байден і колишній президент країни Дональд Трамп, здобули першість на загальнонаціональних первинних виборах у більшості штатів. Таким чином кандидати створили умови для історичного реваншу на загальних виборах у листопаді, попри низькі рейтинги своєї популярності.

Читайте також

1