Банковий колапс: ПриватБанк не працюватиме усю ніч

Обмеження діятимуть у ніч проти неділі від 00:30 до 07:30
Банковий колапс: ПриватБанк не працюватиме усю ніч
ПриватБанк (фото: ЕП)
9 Жовтня 2020, 18:26
читать на русском

"ПриватБанк" попередив про тимчасове призупинення роботи мобільного застосунку, банкоматів, терміналів.

У ніч проти неділі, 11 жовтня від 00:30 до 07:30, через технічні роботи клієнтам "ПриватБанку" будуть недоступні його послуги.

Ми оновлюватимемо процесинг банку. У цей період тимчасово будуть недоступні транзакції по картках, робота "Приват24" для фізосіб і для бізнесу, а також мережа банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів. За ніч 100 фахівців банку не тільки перезавантажать процесинг, а й покращать работу систем і сервісів, пов'язаних з операціями по картках. Готуємося, щоб ваш шопінг під час сезонних розпродажів був простим и швидким. Вибачте за можливі незручності!, - зазначили в банку.

Зазначимо, що "ПриватБанк" є найбільшим українським банком. За підсумками третього кварталу він має 21,3 млрд грн прибутку.

Читайте також

Нагадаємо, що президент України підписав закон, який зобов’язує фінансові установи розкривати повну вартість кредитів, сумою менше мінімальної заробітної плати (на сьогодні – 5 тис. грн) та строком до одного місяця. Після того, як закон набере чинності, фінансові компанії будуть зобов’язані вказувати реальну річну процентну ставку за мікрокредитами, яка включає всі без винятку витрати клієнта, зазначають в НБУ.

Також буде заборонено зазначати процентні ставки на рівні 0% чи 0,01%, які можуть діяти лише впродовж короткого пільгового періоду, що призводить до неправильного розуміння вартості кредиту споживачем та може поставити позичальника в скрутне фінансове становище.