"Бавовна" у Херсоні: новий гауляйтер потрапив до Кобзона, а Стрємоусов плакав (відео)

Вибух стався у будівлі апеляційного суду, де перебувало так зване "керівництво"
"Бавовна" у Херсоні: новий гауляйтер потрапив до Кобзона, а Стрємоусов плакав (відео)
Бавовна у Херсоні / Скрін з відео
16 Вересня 2022, 15:04
читать на русском

У центрі Херсону, за будівлею обласної державної адміністрації, в районі Апеляційного суду стався вибух.

Як повідомляє "Суспільне.Херсон", у будівлі розташовані кабінети нещодавно призначеного (після Сальдо) гауляйтера Єлісєєва та колаборанта Кіріла Стрємоусова.

Вибух за облдержадміністрацією, якраз там будівля Адміністративного суду. Там знаходилось керівництво - Єлісєєв і все "правительство", - повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

Вибух у будівлі фейкової "адміністрації Херсонської області" підтвердили і росЗМІ. Вони повідомили про поранення так званої "начальниці департаменту праці і соціальної політики" та гибель її водія.

За непідтвердженою інформацією через вибух під час наради загинув керівник окупаційного "уряду", повідомив у коментарі ТСН.ua Хлань.

Є інформація, але поки неперевірена, що загинув Єлісєєв, керівник "уряду", - повідомив депутат облради.

За словами заступника голови облради Юрія Соболевського, вибух стався у правому крилі будівлі Херсонського апеляційного суду і був досить потужним. Наразі відсутня інформація про постраждалих мирних жителів.

При цьому гауляйтер Херсонщини Стрємоусов заявив, що його кабінет зазнав удару. Колаборант після цього плакав, сидячи у кареті швидкої допомоги.

Внаслідок ракетного удару у Херсоні поранена колаборантка Алла Бархатнова, начальниця так званого "департаменту праці та соцполітики" окупаційної адміністрації.

До окупаційної адміністрації Бархатнова приєдналася з 2014. Вона допомагала організовувати "референдум" у Дружківці. Згодом працювала у "днр" і обралася депутаткою "псевдореспубліки". На початку серпня переїхала до окупованої Херсонщини.

Колаборантка Алла Бархатнова

Нагадаємо, що 16 вересня під час вибуху у будівлі так званої генпрокуратури в окупованому Луганську були ліквідовані генпрокурор "ЛНР" Сергій Горенко та його заступниця Катерина Стегленко.

Читайте також