"Бавовна" у Новій Каховці: на базі росіян детонація та сильна пожежа (відео)

Густий чорний дим стоїть над містом
"Бавовна" у Новій Каховці: на базі росіян детонація та сильна пожежа (відео)
База росіян горить у Новій Каховці / Фото з Telegram
22 Серпня 2022, 18:41
читать на русском

В окупованій Новій Каховці (Херсонська область) пролунали вибухи на базі окупантів, а над містом утворився стовп чорного диму.

Про це заявив спікер Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук на телемарафоні та місцеві Telegram-канали.

Є подробиці, я зв'язуюся зі своїми побратимами... Це база окупантів в Новій Каховці, там йде детонація, хлопці кажуть, що сильно розгорілося.

Рух опору Півдня України і Збройні сили не сплять, звичайно. Ми чекаємо офіційного підтвердження, але палає там добряче, - зазначив Братчук.

Нагадаємо, що увечері 19 серпня, кримчани повідомляли про бавовну в районі Євпаторії, Севастополя та Керчі. За версією кримської "влади", всюди працювала ППО.

Нагадаємо, що 18 серпня біля Керченського мосту стались щонайменше два вибухи. Окупаційна влада окупованого Криму повідомила про роботу ППО.

Також пізно ввечері 18 серпня на аеродромі "Бельбек" в окупованому Криму пролунали вибухи. Ймовірно, що "бавовна" там не випадкова. Адже це найбільша авіабаза росіян на окупованому півострові.

Читайте також

1