Ранок у Криму почався з "бавовни": прилетіло просто у штаб Чорноморського флоту (відео)

На дах штабу нібито прилетів безпілотник
Важливо
Ранок у Криму почався з "бавовни": прилетіло просто у штаб Чорноморського флоту (відео)
Вибух у Севастополі
20 Серпня 2022, 10:16
читать на русском

В окупованому Криму, в Севастополі сьогодні вранці пролунав вибух. Самопроголошена влада заявляє про "приліт" по штабу Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомляє "Кримінформ" та Telegram так званого "губернатора Севастополя" Михайла Развожаєва.

25 хвилин тому до даху прилетів безпілотник. На жаль, збитий не був, хоч над бухтою працювали стрілецькою зброєю. Ішов низько. Жертв немає, - написав він.

Тим часом місцеві пабліки та окупаційна влада повідомляє, що на місці події біля будівлі штабу Чорноморського флоту працюють екстрені служби, а підходи та під'їзди, як пояснюють "зі зрозумілих причин" перекриті поліцією.

Напередодні, увечері 19 серпня, кримчани повідомляли про бавовну в районі Євпаторії, Севастополя та Керчі. За версією кримської "влади", всюди працювала ППО.

Нагадаємо, що 18 серпня біля Керченського мосту стались щонайменше два вибухи. Окупаційна влада окупованого Криму повідомила про роботу ППО.

Також пізно ввечері 18 серпня на аеродромі "Бельбек" в окупованому Криму пролунали вибухи. Ймовірно, що "бавовна" там не випадкова. Адже це найбільша авіабаза росіян на окупованому півострові.

Читайте також