В окупованому Криму "бавовна": чути вибухи та видно вогонь в районі Джанкоя

Один із лідерів Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров каже, що влучили у склад боєприпасів окупантів
В окупованому Криму "бавовна": чути вибухи та видно вогонь в районі Джанкоя
Вибухи в окупованому Криму поблизу Джанкоя / Фото з мережі
16 Серпня 2022, 08:24
читать на русском

Вранці 16 серпня в Джанкойському районі окупованого росією Криму вранці чути вибухи і видно вогонь - у Майському горить підстанція, в Азовському - склад.

Як пише Крыминформ, місцеві жителі чули гучні "хлопки". Видно чорний дим, який підіймається у небо. За попередньою інформацією, вибух стався в районі села Майське поблизу Джанкоя.

Місцеві жителі публікують відео пожежі на території трансформаторної підстанції.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй Facebook-сторінці написав, що з тимчасово окупованого Криму повідомляють про "влучне попадання по військовій частині орків у селищі Qalay (нині Азовське) Джанкойського району". Проте вже о 07:41 оновив пост він оновив інформацію та вказав, що  "влучили у сховище боєприпасів, звуки від вибухів далеко прокочуються степом".

Своєю чергою російські окупанти ще не прокоментували "офіційно" інцидент.  Так званий "голова Криму" Сергій Аксьонов виїхав у село Майське.

Нагадаємо, 9 серпня в окупованому Криму прогриміли вибухи на аеродромі в Новофедорівці. За неофіційними даними, під час вибухів та пожеж, які сталися внаслідок них, було знищено літаки, з яких російська армія запускала ракети по українських населених пунктах.

Читайте також

1