Орки порушили правила пожежної безпеки: Резніков про вибухи в Криму

Аеродром був основною базою орків, яку вони використовували проти України
Важливо
Орки порушили правила пожежної безпеки: Резніков про вибухи в Криму
Олексій Резніков / Фото: Урядовий портал
12 Серпня 2022, 14:13
читать на русском

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що серія вибухів на аеродромі "Саки" в Новофедорівці (Крим) сталася через порушення орками правил пожежної безпеки.

Про це він повідомив в ефірі данського телеканалу DR Denmark.

Моя відповідь дуже проста. Я думаю, що солдати на цій базі порушили правила (ред. пожежної безпеки). Вони ймовірно кинули недопалки одночасно в різних місцях - і ми побачили результат цього. Так що це дуже небезпечно - курити в небезпечних місцях, - сказав Олексій Резніков.

За його словами, аеродром був основною базою орків, яку вони використовували проти України. Зокрема, після вибухів орки втратили кілька літаків.

Ми побачимо супутникові знімки і тоді зрозуміємо, який насправді результат для них. Але я думаю, що вони втратили кілька літаків, а також бомби і ракети. Вони використовують цей аеродром проти України. Вони бомблять нас, стріляють по нас, запускають крилаті і балістичні ракети. Це була основна база, щоб нести біду і звірства в України, - додав він.

Нагадаємо, 9 серпня в окупованому Криму прогриміли вибухи на аеродромі в Новофедорівці. За неофіційними даними, під час вибухів та пожеж, які сталися внаслідок них, було знищено літаки, з яких російська армія запускала ракети по українських населених пунктах.

Читайте також