Берестейський шляхопровід "втомився" та почав обвалюватися у Києві - відео

Столичним проспектом Перемоги обмежили проїзд транспорту
Берестейський шляхопровід "втомився" та почав обвалюватися у Києві - відео
Обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу Фото: Патрульна поліція Києва
5 Липня 2021, 15:35
читать на русском

Через обвал частини конструкції Берестейського шляхопроводу у Києві патрульні перекрили під ним рух лівою смугою.

Про це повідомляє столична Патрульна поліція, "очікується ускладнення руху проспектом Перемоги у напрямку центральної частини міста".

Тим часом очевидці у спільності "Київ оперативний" кажуть, що "зі шляхопроводу, що на Берестейській, відвалився шмат і поцілив прямо у лобове скло автівки "ГАЗель".

У КМДА повідомили, що за попередньою інформацією, відбулось обсипання захисного шару бетону й частин перильного огородження.

Берестейський шляхопровід Фото: КМДА

Наразі на шляхопроводі біля станції метро "Берестейська" триває обстеження конструкцій - тут працюють фахівці КП "Київавтошляхміст".

Найближчим часом на споруді виконають першочергові протиаварійні роботи. Надалі передбачена масштабна реконструкція. У рамках робіт планують замінити прогонову будову і прибрати колони, які встановлені на проїжджій частині проспекту. Завдяки реконструкції ліквідують звуження, через яке трапляються затори, - кажуть в столичній адміністрації.

Нагадаємо, 1 липня під Берестейським шляхопроводом перекинулася вантажівка, протаранивши одну з опор мосту. У КМДА в той день повідомили, що шляхопровід під час ДТП не було ушкоджено.

Читайте також

1