Через масштабну ДТП у Києві перекрили рух проспектом Перемоги - фото

Під Берестейським шляхопроводом перекинулася вантажівка
Через масштабну ДТП у Києві перекрили рух проспектом Перемоги - фото
Фото: КМДА
1 Липня 2021, 12:12
читать на русском

ДТП у Києві на проспекті Перемоги під Берестейським шляхопроводом перекинулася вантажівка, що перевозила газоблоки. Рух транспорту ускладнено у напрямку станції метро Нивки.

Як повідомляє Патрульна поліція Києва, під Берестейським шляхопроводом сталася аварія  - вантажівка, завантажена газоблоками, перекинулася та протаранила основу шляхопроводу.

Фото: патрульна поліція

Під час ДТП постраждали та були госпіталізовані з незначними травмами двоє людей. На місці працюють пожежники, рятувальники, зокрема "КАРС" та інші галузеві служби міста. Шляхопровід не ушкоджено. Наразі розбирають газоблоки та прибирають ушкоджений вантажний автомобіль, - кажуть у КМДА.

Очевидці аварії повідомляють, що у водія вантажівки на ходу лопнуло колесо, через що автівку відкинуло в легкове авто і саму конструкцію шляхопроводу.

Нагадаємо, 18 червня через масштабну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Київ - Чоп перекрили рух транспорту. На ділянці між населеними пунктами Кізлів та Буськ сталася ДТП за участю вантажівки з цистерною та легкового автомобіля ВАЗ.

Читайте також