Без світла: у деяких регіонах діти сьогодні не підуть до шкіл і садків

Навчальні заклади працюватимуть у режимі чергових груп через проблеми зі світлом
Важливо
Без світла: у деяких регіонах діти сьогодні не підуть до шкіл і садків
учні, школа, іспит Фото: УНІАН
16 Листопада 2022, 10:16
читать на русском

У Львові, Тернополі, Чернівцях та Київській області змінять режим роботи шкіл та дитсадків через масований обстріл України 15 листопада.

Про це повідомляють органи місцевої влади у регіонах.

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що дитячі садки і школи у місті завтра, 16 листопада, працюватимуть у черговому режимі.

"З огляду на складну ситуацію з електропостачанням, завтра, 16 листопада, занять у садах і школах не буде. Але вчителі та вихователі працюватимуть. Тож якщо ви не маєте з ким залишити дитину, то її можна привести до навчального закладу. Дітей у закладах забезпечимо перекушуванням", - додав міський голова.

Мер Тернополя Сергій Надал заявив, що школи та дитсадки у місті 16 листопада не працюватимуть, якщо там не відновлять електропостачання.

У Чернівцях школярі на один день підуть на дистанційку, а садки працюватимуть лише в режимі чергових груп.

У Київській ОВА розповіли, що у регіоні всі навчальні заклади з 16 листопада до кінця тижня працюватимуть у дистанційному режимі.

"Таке рішення було ухвалено з урахуванням ситуації в галузі безпеки у зв'язку з масованими ракетними атаками, які відбулися 15 листопада. За інших змін у навчальному процесі інформуватимемо додатково", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, 15 листопада Україна зазнала чергової масової ракетної атаки. Окупанти переважно били по високовольтних підстанціях та ТЕЦ, у зв'язку з чим у центральному та східному регіонах задіяні графіки аварійних відключень, у Києві – спеціальні графіки екстрених відключень. Знеструмлення спостерігається майже у всіх регіонах.

Читайте також

1