Безкоштовний інтернет у бомбосховищах України: як під'єднатися до Wi-Fi

Підключення до інтернету забезпечують компанії "Київстар", "Воля" разом з "Дата Груп"
Безкоштовний інтернет у бомбосховищах України: як під'єднатися до Wi-Fi
Ноутбук Фото автора Tatiana Syrikova з Pexels
28 Квітня 2022, 22:15
читать на русском

У бомбосховищах України кожен може безкоштовно підключитися до інтернету та телебачення.

Про це повідомили в Центрі протидії дезінформації при РНБО України в Telegram.

Таким чином у Києві та області підключення до Wi-Fi та ТБ у сховищах та укриттях здійснює компанія "Воля" разом з "Дата Груп". Для цього потрібно звернутися за електронною поштою [email protected] або залишити заявку на платформі.

Своєю чергою підключення Wi-Fi по всій Україні забезпечує компанія "Київстар".

Щоб підключити Wi-Fi в укритті, слід звернутись із запитом на електронну адресу [email protected], вказавши контакти та адресу підключення. Протягом кількох днів технічний спеціаліст компанії зв'яжеться з вами щодо підключення, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що "Київстар" вже підключив до інтернету понад 830 бомбосховищ та укриттів в 38 містах України. Також компанія готова надавати послугу в кожному зі 124 населених пунктів, де є мережа "Домашній Інтернет" від "Київстар".

Нагадаємо, що в Україні нові будинки планують зводити із сучасними бомбосховищами. Тому парламент ініціює розробку нових будівельних норм.

Також у розпорядників бомбосховищ просять не встановлювати жодних систем відеофіксації. Також потрібно буде систематично проводити з людьми роз'яснювальну роботу щодо недопустимості онлайн-стріму з бомбосховищ, розкриття місцеперебування та осіб, які знаходяться у сховищі.

Читайте також