Безос анонсував нові польоти в космос і показав відео з New Shepard

На відео можна побачити, як космічні туристи перебувають у стані невагомості
Безос анонсував нові польоти в космос і показав відео з New Shepard
Джефф Безос (Фото: соцмережі)
20 Липня 2021, 21:32
читать на русском

Мільярдер Джефф Безос, який сьогодні полетів у космос на кораблі власної компанії Blue Oragin разом з трьома космічними туристами, оприлюднив відео зсередини капсули New Shepard та анонсував два нові польоти до кінця 2021 року.

Про це йшлося на пресконференції Безоса за результами польоту.

На відео можна побачити, що відбувалося в капсулі New Shepard, коли вона досягла космосу. Члени екіпажу перебувають у невагомості та радіють своєму польоту. У невагомості екіпаж перебував декілька хвилин, після чого туристам довелося знову пристебнутися, оскільки капсула почала зниження для посадки.

На пресконференції після польоту Безос заявив, що компанія Blue Origin у 2021 році здійснить ще два пілотованих польоти з капсулою New Shepard.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jeff Bezos (@jeffbezos)

Нагадаємо, британський мільярдер Річард Бренсон 11 липня здійснив політ до космосу - це був перший туристичний політ на навколоземну орбіту. Засновник бізнес-імперії Virgin вирушив у космос на туристичній ракеті Unity власної компанії Virgin Galactic. Бренсону дорікали, що він не долетів до космосу 20 км, оскільки його корабель піднявся на висоту всього 80 кілометрів - нижче лінії Кармана. А загальновизнана висота, з якої починається космос, - це 100 км.

Читайте також

1