У Києві заборонили масові заходи та святкування Дня Незалежності

Безпекові заходи посилять у столиці з 22 по 25 серпня
Важливо
У Києві заборонили масові заходи та святкування Дня Незалежності
Київ, Майдан Незалежності, фонтан (фото: УНІАН)
21 Серпня 2022, 15:08
читать на русском

Начальник Київської міської військової адміністрації генерал-майор Микола Жирнов надіслав окреме доручення меру Києва Віталію Кличку та заступнику голови КМДА Петру Пантелеєву щодо на період з 22 по 25 серпня 2022 року.

Про це повідомляє Судово-юридична газета з посиланням на відповідний документ.

Зазначається, що з метою своєчасного реагування на можливі загрози нанесення військами рф ракетно-бомбових ударів по центрах прийняття рішень, об’єктах критичної інфраструктури тощо під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України заборонити проведення масових заходів, мирних зборів, мітингів та інших заходів, пов'язаних з великим скупченням людей.

Також доручено провести роботу з інформування та доведення до підприємств, установ та організацій інформації щодо безумовного виконання заходів безпеки, використання наявних захисних споруд та укриттів у разі надходження сигналу "Повітряна тривога".

Кличку та Пантелеєву також доручено залучити мінімально необхідну кількість посадових осіб, державних службовців та працівників для забезпечення повсякденної життєдіяльності міста Києва, визначити їм безпечні місця і провести додаткові інструктажі щодо дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, На День Незалежності окупанти можуть не лише "привітати" Україну ракетами, а й провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове "судилище" над полоненими захисниками "Азовсталі".