Безпритульний собака із Запоріжжя став моделлю в Vogue

На нього звернули увагу через соцмережі
Безпритульний собака із Запоріжжя став моделлю в Vogue
Собака Джия (фото: Курс)
15 Листопада 2020, 07:06
читать на русском

Собака, якого отруїли у Вільнянську, що в Запорізькій області, після порятунку волонтерами працює моделлю та знімається у фешн-журналах в Нью-Йорку.

Про це повідомляє Курс.

За словами зоозахисниці Інни Позднякової, собаку у важкому стані знайшли на вулиці у 2018 році. Завдяки небайдужим жителям і ветеринарам тварину врятували.

Через соцмережі на пост звернули увагу навіть волонтери Нью-Йорка. Так собака знайшов свою нову сім'ю у США. Тепер у нього нове життя та нове ім'я - Джия.

Пізніше Джия стала моделлю модного журналу "Vogue", для якого знімалися відомі моделі з собаками, взятими з притулків.

Читайте також

Нагадаємо, що на щорічній благодійній акції у містечку Реббіт Хеш, що в штаті Кентуккі (США), хвостатим мером міста обрали французького бульдога Уїлбура Біста.

Бульдог з величезним відривом обійшов своїх двох конкурентів – гончака на прізвисько Кролик Джек і ретривера Поппі. Вони отримали втішні посади, ставши собачими послами Реббіт Хеш.

Містечко Реббіт Хеш щорічно обирає хвостатих мерів з кінця 1990-х років. Вибори – це веселий збір коштів для історичної спільноти міста. Один голос на виборах коштує один долар, таким чином троє цьогорічних учасників зібрали для міста майже 23 тисячі доларів.

1