Французького бульдога Уїлбура Біста обрали мером міста в американському Кентуккі

Бульдог виборов перемогу у золотистого ретривера і гончака
Французького бульдога Уїлбура Біста обрали мером міста в американському Кентуккі
Пес-переможець виборів (Фото: спільнота Реббіт Хеш у Facebook)
6 Листопада 2020, 01:00
читать на русском

На щорічній благодійній акції у містечку Реббіт Хеш, що в штаті Кентуккі (США) хвостатим мером міста обрали французького бульдога Уїлбура Біста.

Про це йдеться на сторінці місцевої спільноти Реббіт Хеш у Facebook.

Результати виборів мера Реббіт Хеш оголошені! Уїлбур Біст - новий мер з неймовірними 13 143 голосами - найвищий результат за всю історію. Загальна кількість тих, хто проголосував - 22 985 і це також максимальний результат за всю історію виборів в Реббіт Хеш, - йдеться у повідомленні.

Бульдог з величезним відривом обійшов своїх двох конкурентів – гончака на прізвисько Кролик Джек і ретривера Поппі. Вони отримали втішні посади, ставши собачими послами Реббіт Хеш.

Читайте також

Містечко Реббіт Хеш щорічно обирає хвостатих мерів з кінця 1990-х років. Вибори – це веселий збір коштів для історичної спільноти міста. Один голос на виборах коштує один долар, таким чином троє цьогорічних учасників зібрали для міста майже 23 тисячі доларів.

Нагадаємо, ДНК-аналіз решток давніх собак показав, що людина почала їх приручати 11 тисяч років тому, задовго до одомашнення інших свійських тварин. Найперші домашні собаки виконували функції компаньйона людини, а вже потім навчилися сторожити житло і допомагати на пасовищах та полюваннях.

Також декілька австралійських сімей, які через пандемію COVID-19 майже рік не бачили своїх домашніх улюбленців, замовили для них чартер з Канади до Австралії за 100 тисяч австралійських доларів ($70 тисяч).

1