Білі та сірі: автомобілі яких кольорів найчастіше придбавають українці

Бестселер ринку Renault Duster вирвався в лідери: серед білих та сірих саме ця модель виявилася найпопулярнішою
Білі та сірі: автомобілі яких кольорів найчастіше придбавають українці
Автомобілі Фото: istockphoto.com
17 Квітня 2024, 23:55
читать на русском

Найбільшим попитом в українських автолюбителів користуються нові автомобілі білого кольору: з усіх реалізованих у першому кварталі року легкових авто білими виявилися 36%.

Про це повідомляє Укравтопром.

Другими за популярністю виявилися автомобілі сірого кольору: на них припала майже третина ринку. Машини класичного чорного кольору обрали 15% покупців – це третє місце.

На четвертому місці опинилися сині авто: на них зупинили свій вибір 9% охочих. Замикають п'ятірку лідерів червоні автомобілі (3%).

Бестселер ринку Renault Duster і тут вирвався в лідери: серед білих та сірих саме ця модель виявилася найпопулярнішою. А от якщо говорити про чорні авто, то тут лідер Toyota Land Cruiser Prado.

Серед синіх найбільшою популярністю користувалася Škoda Scala, а серед червоних – Mazda CX-5.

Нагадаємо, днями Верховна Рада проголосувала за закон про мобілізацію в Україні №10449. Він викликав шквал критики не лише серед громадян, але й серед юристів.У ньому також прописані методи покарання осіб, які ухиляються від призову, і норми щодо мобілізації автомобілів. ТЦК зможуть забирати авто в підприємств та звичайних громадян. Так, згідно з документом, встановлюється військово-транспортний обов’язок. Його мета — задоволення потреб ЗСУ та інших військових формувань у транспортних засобах, зокрема, і водними.

Читайте також

1