Били з Бєлгорода: орки завдали двох ракетних ударів по Харкову

Попередньо - постраждалих немає
Били з Бєлгорода: орки завдали двох ракетних ударів по Харкову
Війна в Україні facebook.com/MinistryofDefence.UA
3 Серпня 2022, 09:47
читать на русском

Сьогодні вранці, 3 серпня, російські орки запустили дві ракети з Бєлгорода по Харкову.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Близько 4 ранку російські окупанти завдали два удари по Харкову. Ракети запустили із Бєлгорода, попередньо - із ЗРК С-300. У Холодногірському районі ворожа ракета влучила у землю. Ще одна російська ракета вдарила по території цивільного промислового об'єкта в Новобаварському районі. Пошкоджено будівлю. Попередньо – постраждалих немає, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що минулої доби, 2 серпня, ворог обстрілював Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони області. Зокрема, були пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Також зазнали пошкоджень складські приміщення закладу освіти внаслідок обстрілу м. Чугуїв. Сталася пожежа.  У Золочівській громаді - горів приватний будинок.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники продовжують тримати позиції та завдавати ворогу втрат. На Харківському напрямку ворог здійснив спробу піти вперед в районі Кочубеївка – Дементіївка, але, отримавши відсіч, відступив з втратами, - додав він.

Нагадаємо, російські орки обстрілювали Харківський, Богодухівський, Чугуївський та Ізюмський райони Харківської області, в результаті чого було пошкоджено цивільну інфраструктуру.