Пошкодили цивільну інфраструктуру: орки обстріляли Харківщину

Ніхто з людей не постраждав
Пошкодили цивільну інфраструктуру: орки обстріляли Харківщину
Війна в Україні, наслідки російських обстрілів / Фото: Pexels
2 Серпня 2022, 12:11
читать на русском

Російські орки обстрілювали Харківський, Богодухівський, Чугуївський та Ізюмський райони Харківської області, в результаті чого було пошкоджено цивільну інфраструктуру.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У Чугуївському районі зранку окупанти влучили в одне із виробництв. Як наслідок - зруйновані будівлі та потужності. Вночі росіяни обстріляли с. Циркуни, Харківського району, пошкоджений житловий будинок. Кілька разів наносили удари і по Черкаським Тишках, були влучання по відкритих територіях. Окупанти знищили готельно-ресторанний комплекс, пошкодили господарчі будівлі та хвойні насадження. У Богодухівському районі внаслідок ворожого обстрілу пошкоджене фермерське господарство, рятувальники ліквідували пожежу, - сказав Олег Синєгубов.

Він зазначив, що викликів щодо постраждалих унаслідок обстрілів не було.

Своєю чергою на лінії зіткнення в області тривають бойові дії. ЗСУ тримають свої позиції та знищують орків та їхню техніку.

Минулої доби окупанти здійснили висування окремих підрозділів у районах населених пунктів Байрак та Дементіївка, однак відступили після удару ЗСУ по позиціях окупантів, - додав він.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 2 серпня, орки обстріляли два райони Миколаєва з РСЗВ "Смерч" та ракет типу С-300.

Читайте також