Били з РСЗВ та ракет: орки обстріляли Миколаїв

Попередньо без жертв
Били з РСЗВ та ракет: орки обстріляли Миколаїв
Наслідки російських обстрілів, війна в Україні / Фото: Pexels
2 Серпня 2022, 11:12
читать на русском

Сьогодні вночі, 2 серпня, орки обстріляли два райони Миколаєва з РСЗВ "Смерч" та ракет типу С-300.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

Вночі, 2 серпня, після 01:00 та близько 04:00 вкотре було обстріляно два райони міста. За попередньою інформацією відомо, що один з районів зазнав обстрілів реактивними снарядами РСЗВ "Смерч", інший – ракетами типу С-300. Внаслідок чого пошкоджено гуртожиток одного з університетів. В момент влучання в приміщені знаходився охоронець будівлі, який зазнав поранення. Попередньо без жертв, - сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що також були пошкоджені житлові будинки. Своєю чергою у продовольчому магазині виникла пожежа через потрапляння боєприпасів та їх уламків.

Вчора, 1 серпня, виникла пожежа житлових приміщень та господарських споруд у селі Котляреве Шевченківської громади. Ніхто з людей не постраждав. Також було пошкоджено об’єкт інфраструктури внаслідок нічних обстрілів, 2 серпня, у селі Галицинове Галицинівської громади.

Ввечері, 1 серпня, село Широке Широківської громади зазнало обстрілів. Влучання були по городах місцевих жителів та дорогах села. Постраждалих немає.

Вночі, 2 серпня, територія біля села Явкіно Баштанської громади була обстріляна. В селі пошкодило лінію електропередач, у результаті чого частина населеного пункту знеструмлена.

На території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади тривають обстріли. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих відсутня. Інформація щодо руйнувань уточнюється, - додав Кім.

Нагадаємо, вночі, 1 серпня, російські орки обстріляли сучасний травмпункт у Миколаєві.

Читайте також

1