Більш як 300 млрд доларів: статки Ілона Маска встановили абсолютний світовий рекорд

Так багато не було ніколи й ні в кого
Більш як 300 млрд доларів: статки Ілона Маска встановили абсолютний світовий рекорд
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
29 Жовтня 2021, 19:15
читать на русском

Засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск став найбагатшою людиною в історії. Його статки оцінюють у понад 300 тисяч доларів.

За даними Bloomberg Billionaires Index, станом на 29 жовтня Ілон Маск встановив абсолютний світовий рекорд - у нього 302 млрд доларів. Він став найбагатшим в історії.

Як повідомляє Forbes, станом на 25 жовтня статки Маска становили 271,3 млрд доларів. Вони збільшились на тлі зростання акцій Tesla на 13% — тоді ж капіталізація компанії перевищила 1 трлн доларів. Основна його частка — частка в Tesla у розмірі 21%, в SpaceX - 17%.

Нагадаємо, що засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск названий найбагатшою людиною у світі за версією Forbes. Станом на 27 жовтня його статки становили 287 млрд доларів.

26 жовтня статки американського мільярдера Ілона Маска зросли на 25 млрд доларів після рекордної капіталізації автомобільного концерну Tesla.

Всередині жовтня власник автомобільної компанії Tesla і космічної корпорації SpaceX Ілон Маск збагатився майже на 13 млрд доларів. Його статки сягали 214,8 млрд доларів.

Читайте також

1