Більше ста поліцейських забезпечують порядок в аеропорту під час прильоту паломників (фото)

Паломники прилетять до аеропорту "Бориспіль"
Більше ста поліцейських забезпечують порядок в аеропорту під час прильоту паломників (фото)
Поліція в аеропорту Бориспіль (фото: поліція Київської області)
1 Вересня 2021, 13:14
читать на русском

Понад 120 правоохоронців Київщини забезпечують публічну безпеку та порядок в аеропорту "Бориспіль" під час прильоту паломників-хасидів на територію України.

Про це повідомила поліція Київської області.

Поліція Київщини проводить комплекс безпекових заходів аби ізраїльтяни та громадяни інших іноземних держав провели свято юдейського Нового року у безпеці, - заявив Максим Очеретяний, заступник начальника поліції Київщини.

Зазначають, що для забезпечення безпеки та порядку в аеропорту залучили поліцейських Бориспільщини, патрульну поліцію, поліцію особливого призначення, вибухотехніків та понад 50 представників Національної гвардії.

Також присутня поліція діалогу, яка націлена на спілкування, взаємодію та, за необхідності, надання допомоги паломникам, що прибувають на територію України, - йшлося в повідомленні.

Додали, що в аеропорту працює Ситуаційний центр, який координує діяльність нарядів, залучених до забезпечення правопорядку під час заходів.

Нагадаємо, спецпризначенці СБУ провели планові тренування в Умані у межах підготовки до щорічного святкування юдеями Рош-га-Шана (свято Нового року для вірян, що сповідують юдаїзм). Крім СБУ, в навчанні взяли участь підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій та Нацполіції.

1