Більшість українців підтримують санкції проти Медведчука і його дружини

28% громадян не підтримують
Більшість українців підтримують санкції проти Медведчука і його дружини
Віктор Медведчук та Оксана Марченко
24 Лютого 2021, 12:33
читать на русском

Більшість українців (58%) підтримують рішення Ради національної безпеки і оборони про введення санкцій щодо Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко, не підтримують санкції - 28%.

Про це свідчать дані опитування Соціологічної групи "Рейтинг".

58% підтримують рішення РНБО, 28% – не підтримують. Серед тих, хто добре знають про це рішення, 73% говорять про його підтримку, 23% – протилежної думки, - йдеться у повідомленні.

До того ж 52% респондентів вважають, що рішення про введення санкцій проти Медведчука викликано його проросійською діяльністю, 30% - вважають це розбірками між олігархами, 16% стверджують, що це спроба повернути у власність держави трубопровід, 13% вважають це зазначенням з боку США, 10% говорять про тиск на опозицію.

Читайте також

Опитування проведено Соціологічною групою "Рейтинг" 22-23 лютого 2021 року серед 2500 респондентів по всій Україні, за винятком окупованих Росією територій Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

1