Дружину Віктора Медведчука внесли до бази сайту "Миротворець"

Вона "фінансує терористів і російських окупантів"
Дружину Віктора Медведчука внесли до бази сайту "Миротворець"
Оксана Марченко фото: УНІАН
8 Лютого 2021, 15:32
читать на русском
Дружину народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука, на телеканали якого ввели санкції, Оксану Марченко внесли в базу центру "Миротворець".

Відповідна інформація міститься на сайті центру "Миротворець".

Марченко опинилася в базі "Миротворця" за "фінансування терористів і російських окупантів. Заперечення російської агресії. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор) проти України. Участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками. Незаконну комерційну діяльність в окупованому російськими загарбниками Криму. Участь у контрабандних переміщеннях вантажів і товарів на окуповані російськими загарбниками і російсько-терористичними бандформуваннями території України".

Читайте також

Також дружина Медведчука є "противником незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ, засновницею, кінцевим бенефіціаром або власником істотної участі в близько десяти компаніях, які займаються нерухомістю та будівництвом, фінансами, які працюють в сільському господарстві, які заготовляють ліс, які проводять інженерні вишукування, які працюють в медіа в Україні, Росії та окупованому російськими загарбниками Криму".

Нагадаємо, що санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака обернулися для його цивільної дружини Наталії Лавренюк звинуваченням у фінансуванні тероризму та внесенням до бази сайту "Миротворець".