Козак прокоментував санкції Зеленського проти себе та своїх ЗМІ

Депутат пообіцяв, що медведчуківські телеканали продовжать мовити
Важливо
Козак прокоментував санкції Зеленського проти себе та своїх ЗМІ
Телеканал 112 Фото: tv-ua.112.ua
3 Лютого 2021, 08:15
читать на русском

Народний депутат Тарас Козак назвав незаконними запроваджені проти нього та його телеканалів санкції президента Володимира Зеленського.

Він назвав дії Ради національної безпеки та оборони та президента "політичною розправою".

Дії Ради національної безпеки та оборони України щодо телеканалів "112 Україна", NewsOne і ZiK, а також санкції, запроваджені проти мене особисто, є незаконними, і це черговий очевидний акт цензури щодо каналів. Я розцінюю такі дії РНБО як політичну розправу з боку президента Зеленського, - йдеться у заяві Козака, опублікованій на сайті телеканалу "112 Україна".

Читайте також

Козак вважає, що рішення РНБО ухвалене "в порушення всіх очевидних норм і правил". Він повідомив, що вимагатиме скасування цього рішення.

У зверненні до телеглядачів депутат пообіцяв, що "телеканал буде мовити попри будь-які підступи влади".

Нагадаємо, другого лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування санкцій проти народного депутата Тараса Козака та проти низки телеканалів Віктора Медведчука.

Телеканали "112 Україна", Zik і NewsOne, власником яких є соратник проросійського політика Віктора Медведчука Тарас Козак, розкритикували санкції, запроваджені проти них.

1