Біля резиденції путіна та на будівлі Міноборони рф встановлюють комплекси ППО (відео)

Очевидно, що в росіян "паніки немає", кажуть у ЗСУ
Головне
Біля резиденції путіна та на будівлі Міноборони рф встановлюють комплекси ППО (відео)
ППО на даху будівлі Міноборони росії
20 Січня 2023, 14:14
читать на русском

Біля резиденції російського президента Володимира Путіна в Ново-Огарьово під Москвою помічено комплекс протиповітряної оборони. Раніше систему ППО встановили на даху будівлі військового відомства РФ.

Про це повідомляє видання "Сирена".

Відео знято 6 січня поряд із селищем Заріччя Одинцівського міського округу Москви. Резиденція Путіна в Ново-Огарьово знаходиться за 10 кілометрів від місця розміщення установки. Установку було виявлено через гучний звук. За припущенням, це "Панцир С1".

Також увечері 19 січня у російських телеграм-каналах почали з'являтися фото та відео з установками ППО, які розмістили на дахах будівель та вільних майданчиках у Москві, у тому числі на даху будівлі військового відомства.

Зазначимо, що ЗРПК "Панцир-С1" призначений для протиповітряної оборони малорозмірних військових, у тому числі рухомих та адміністративно-промислових об'єктів та районів від літаків, вертольотів, крилатих ракет та високоточної зброї, а також для посилення угруповань ППО при відбитті масованих ударів засобів повітряного нападу.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону висміяв установку ЗПРК "Панцирь-С1" на даху адмінбудівель у Москві.

"Це взагалі, як Іван-дурак на печі їде. Зрозуміло, що нормальні країни ставлять модульні установки, які здатні автоматично збивати повітряні цілі. А вони прям машини на дахи будівель величезними кранами ставлять. Ну що тут дивуватися, ніякої паніки немає", - сказав Ігнат.

Нагадаємо, російське керівництво планує створити двомільйонну армію. Про такі плани свідчить масштаб мобілізаційних заходів, які проводяться у РФ.

Читайте також

1