Біля станції метро у Києві сталася стрілянина

Під час конфлікту зловмисник поранив опонента
Біля станції метро у Києві сталася стрілянина
Фото: Відділ комунікації поліції Києва
19 Жовтня 2020, 06:15
читать на русском

У Києві поліцейські затримали чоловіка за хуліганство біля станції метро Чернігівська. Під час конфлікту зловмисник використав вогнепальну зброю і поранив опонента. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

17 жовтня близько 20-ї год. до поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що біля станції метро Чернігівська чоловік отримав вогнепальне поранення. На місце події негайно виїхали екіпаж патрульних, слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та лікарі, - повідомляють силовики.

Читайте також

Як розповів начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Володимир Борматов попередньо встановлено, що в одному з кафе на вулиці Попудренка між двома компаніями чоловіків виник конфлікт. Суперечка продовжилася на вулиці і згодом переросла у бійку:

Під час конфлікту один із учасників дістав пістолет травматичної дії та здійснив декілька пострілів, один з яких влучив у опонента. 20 – річного потерпілого госпіталізували до лікарні з вогнепальною рваною раною кисті. Фігуранта затримали... Ним виявився 24 - річний місцевий мешканець, зі слів раніше не судимий. На місці події поліцейські вилучили пістолет та дозвіл на нього. Зброю направили на експертне дослідження, - зазначено у повідомленні.

Підозрюваний

Підозрюваний Фото: Відділ комунікації поліції Києва

Зловмиснику загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

1