Битва може бути за Харків: Арестович про нову загрозу від орків

Арестович закликав харків'ян вивезти дітей з міста
Битва може бути за Харків: Арестович про нову загрозу від орків
Наслідки обстрілів житлових районів Харкова / Фото: facebook.com/MNSKHARKIV
21 Червня 2022, 11:15
читать на русском

Російські окупанти можуть почати масово обстрілювати Харків.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі "Фейгін LIVE".

Угруповання, яке на півдні Бєлгородської області, не виключено, що воно прийде в рух на цьому тижні і буде направлене додатково в бік Харкова. Точно не знаємо, але виключати не можна.Бо вона досягла стадії операційної готовності, - сказав Олексій Арестович.

Він зазначив, що орки захочуть атакувати Харків через наступ ЗСУ на Херсон. Також оркам легше забезпечити постачання до Харкова, ніж до Херсона. Тому Арестович закликав харків'ян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та вивезти дітей з міста.

Тому президент і сказав, що можуть бути складнощі в районі Харкова для нас. Битва може бути за Харків. Я впевнений, що Харків їм не взяти. Вони напевно навіть намагатися не будуть особливо. Але вогонь з артилерії і ракетні війська будуть вести. Це вкрай небезпечно для мирних жителів, - пояснив він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія готується до нового наступу на Харків і хоче знищити Слов'янськ, а російське командування не припиняє спроб захоплення Сходу України.

1