Блогери та військові звинувачують нардепа Дубінського у рейдерстві та розкраданні бюджетних коштів

Зловживання Дубінського стосуються насамперед сфери медицини
Головне
Блогери та військові звинувачують нардепа Дубінського у рейдерстві та розкраданні бюджетних коштів
14 Липня 2023, 10:50
читать на русском

Підприємство, яке очолює людина, підконтрольна народному депутату Олександру Дубінському, оголосила тендер на закупівлю миючих засобів майже на пів мільйона гривень, а виграла тендер фірма. яку очолює вчителька музики.

Про це пише у своєму розслідуванні на Facebook блогер Василь Крутчак.

У дописі йдеться про те, що 31 серпня 2022 року дехто Володимир Тимофійчук з подачі Дубінського очолив "Базу спеціального медичного постачання".

Бачимо, що "База спеціального медичного постачання" виступає замовником - миючого засобу на суму в майже 400 тис. грн. Тендер виграє фірма "Авентторг", яка створена 08.11.2022 року. Директори цієї фірми призначено Макаровську Софію Сергіївну (дівоче прізвище Белянова). Поспілкувавшись (відео) з керівником магістерської роботи Софії Макаровської, пані Оленою Батовською, дізнався, що Софія не має відношення до торгівлі, а навчає діток гри на фортепіано. Чоловік Софії виявився колишнім журналістом телеканалу "Інтер" та проросійського "КРТ" і взагалі палкий прихильник московського патріархату, Василь Макаровський, за що власне і внесений в базу "Миротворець". - констатував Крутчак.

Крім того, військовий Олег Симороз стверджує, що нардеп Дубінський "рейдернув" лікарню у Києві заради землі під забудову.

Дубинський діє спільно з лояльним головою Київської облради Ярославом Добрянським, розповів Симороз. Вони усунули законного директора Київської обласної лікарні №2 Ігоря Кучму – лікаря з 30-річним стажем, який щойно відкрив нове реабілітаційне відділення для поранених військовослужбовців. На його місце поставили помічницю Дубинського Марію Кисельову, яка не має досвіду роботи в медичній сфері.

Рейдери планують забудувати 5,5 га землі, що належить медустанові в історичному центрі столиці.

Симороз закликав Зеленського притягнути Дубинського до кримінальної відповідальності та нагадав, що нардеп ще з 2021 року перебуває під санкціями США за співпрацю з ФСБ.

Читайте також

1