Боєць, відданий справі президента: Корнієнко визначився, хто очолить "Слугу народу"

Колишній очільник партії пропонуватиме кандидатуру Олени Шуляк
Головне
Боєць, відданий справі президента: Корнієнко визначився, хто очолить "Слугу народу"
Олена Шуляк Фото: sluga-narodu.com
15 Листопада 2021, 09:00
читать на русском

Колишній голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко рекомендуватиме однопартійцям на сьогоднішньому з'їзді обрати на посаду голови політсили Олену Шуляк.

Як повідомляє пресслужба СН, Корнієнко склав повноваження голови партії "Слуга народу", щоб зосередитися на роботі першого заступника спікера Верховної Ради.

На думку Корнієнка, Олена Шуляк - одна з найактивніших членів команди.

Без перебільшення, Олена – боєць, відданий справі нашого Президента, його курсу на побудову сучасної України. Вона – досвідчений управлінець і вже політик, якому вдалося домогтися ухвалення низки важливих реформ та ініціатив, – заявив він.

Довідково: Олена Шуляк є заступницею голови депутатської фракції партії "Слуга народу", заступницею голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Також вона є головою Координаційної ради з проблемних питань у містобудуванні.

До обрання у Раду тривалий час займалась підприємницькою діяльністю, була однією з 18 засновників Спілки українських підприємців, а також членкинею правління ГО "Офіс ефективного регулювання" (BRDO).

У 2014 році балотувалась до Київської міської ради, а в 2019 році обрана народною депутаткою від "Слуги Народу" і того ж року стала представницею Кабінету міністрів у Верховній Раді.

Нагадаємо, 15 листопада відбудеться з’їзд партії "Слуга народу", де головним питанням стане обрання нового очільника партії. Окрім того, очікується низка політичних заяв та звернень, внесення змін до статуту партії та керівних органів.

Читайте також

1