Бої за Сєвєродонецьк у розпалі - Гайдай

Відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового
Бої за Сєвєродонецьк у розпалі - Гайдай
Війна в Україні / Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
7 Червня 2022, 09:48
читать на русском

7 червня у Сєвєродонецьку Луганської області тривають бої.

Як повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, ворог продовжує штурм міста, бойові дії тривають.

Також відбито штурм росіян у напрямку Новоохтирки та Воронового. У районі Білогорівки противник використовує диверсійно-розвідувальні групи, - розповів він (досьє Гайдая).

Завдяки контрнаступу силам оборони вдалося звільнити половину Сєвєродонецька.

Нагадаємо, що у Луганській області ситуація залишається стабільно важкою, а найзапекліші бої тривають у місті Сєвєродонецьк.

Своєю чергою Олексій Арестович заявив, що російські окупанти потрапили в пастку в Сєвєродонецьку, а тепер українські захисники "рвуть" їх, як леви.

Вдень 6 червня  ТРО "Азов" Дніпро повідомило, що Сєвєродонецьк майже повністю під контролем українських військових. ЗСУ встигають не лише "смажити рашистів, а й евакуювати місцевих жителів із району промзони".

Також 6 червня очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов відвідав Сєвєродонецьк, де проінспектував роботу підрозділів ГУР МО. Він заявив, що на сьогодні це "найгарячіший" напрямок російсько-української війни, де наші захисники у важких боях знищують ворога. Буданов каже, що на певних ділянках відзначається десятикратна перевага противника в артилерії. Попри це, ЗСУ поступово витісняють окупантів з міста.

Читайте також

1