Бойовики на Донбасі обстріляли Новолуганське, де перебували нардепи, журналісти та глава МВС (відео)

Головне
Постраждалих внаслідок обстрілу немає
Головне
19 Лютого, 18:27

Народні депутати та журналісти потрапили під обстріл бойовиків під час поїздки на Донбас. Їх одразу евакуювали до укриття.

Про це повідомила прессекретар фракції "Слуга народу" Юлії Палійчук у Telegram.

На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття, - написала Палійчук.

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зазначив, що депутати разом з іноземними журналістами їздили дивитись позиції українських військових. В наглядовому пункті в Новолуганському, який розташовувався далеко від території проживання мирного населення, почався обстріл. Укрились в бліндажі, іноземні журналісти були шоковані та переконались на власні очі, як бойовики порушують Мінські домовленості.

Прилітали снаряди 122 мм, які є заборонені Мінськими угодами. Було близько 10-12 снарядів. Після того, як вогонь припинився, депутати та журналісти переїхали в інше місце.

Депутат він СН Віталій Безгін наголосив, що постраждалих внаслідок обстрілу немає.

Щойно під жорсткий артобстріл російських терористів в районі Новолуганського потрапили наші колеги Давид Арахамія, Юрій Мисягін, Олександр Завітневич та журналісти міжнародних видань, що перебувають сьогодні на фронті. Усі цілі, - написав він.

Своєю чергою радник голови МВС Антон Геращенко у своєму Telegram-каналі написав, що під мінометний обстріл на позиції 30 Бригади також потрапив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, група народних депутатів, 25 іноземних журналістів.

У районі смт Новолуганського. Журналісти CNN, FOXnews, Washington post, New York Times, Voice of America могли на власні очі переконатися хто справді готується до наступу на мирну Україну, - зазначив Геращенко.

Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Нагадаємо, що у суботу, 19 лютого, в зону проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі прибули народні депутати з фракції "Слуга народу". Делегацію на фронт направив президент України Володимир Зеленський.

Читайте також