Бойовики на Донбасі поранили двох українських військових

Їх стан здоров'я задовільний
Головне
Бойовики на Донбасі поранили двох українських військових
Поранений військовий (фото: з відкритих джерел)
18 Вересня 2021, 12:28
читать на русском

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти порушили режим припинення вогню сім разів та поранили двох українських військових.

Про це повідомляє пресслужба ООС.

Зазначається, що поблизу населеного пункту Піски противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети 120 калібру.

В напрямку Павлополя російські найманці двічі здійснили численні обстріли позицій українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Біля Катеринівки ворог вів вогонь з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, - йдеться у повідомленні.

В напрямку населеного пункту Зайцеве окупанти відкрили вогонь з гранатометів різних систем та здійснили дистанційне мінування ділянки місцевості протипіхотними мінами ПОМ-2.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотника типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування, - зазначили в ООС.

В результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали вогнепальні осколкові поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я обох – задовільний.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, що 17 вересня біля Щастя ворог пошкодивши цивільну інфраструктуру та приватні автомобілі, в результаті обстрілу було поранено цивільного.

Читайте також

1