Протитанкова керована ракета поцілила в авто: на Донбасі загинув захисник з Житомирщини

27-річний Артур Голуб загинув поблизу Верхньоторецького
Головне
Протитанкова керована ракета поцілила в авто: на Донбасі загинув захисник з Житомирщини
Артур Голуб Фото: https://t.me/Tsaplienko/694
12 Вересня 2021, 21:06
читать на русском

Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості та тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу загинув український захисник.

Про це повідомили у Штабі ООС.

Зазначається, що поблизу Нью-Йорка противник обстріляв позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Невельського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Верхньоторецьке окупанти застосували протитанковий ракетний комплекс.

В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям, - йдеться у повідомленні.

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що внаслідок обстрілу помер 27-річний український захисник Артур Голуб з Малину (Житомирська область).

Він вчився в Національному університеті біоресурсів. Пішов захищати Батьківщину. Братство морпіхів стало його другою сім'єю. Щойно його мама дізналася: вантажівку її сина підбили російські найманці. Біля села Верхньоторецьке машину наздогнала протитанкова керована ракета. Будемо пам'ятати тих, хто просто зараз віддає за цю країну найдорожче, - написав він.

Нагадаємо, 11 вересня на Сході України в зоні ООС з боку бойовиків було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню - окупанти вбили українського воїна та ще десятьох поранили.

Читайте також

1