Окупанти на Донбасі розпочали ротацію передових підрозділів - розвідка

Бойовики також вивели на передову значну кількість снайперських комплексів
Головне
Окупанти на Донбасі розпочали ротацію передових підрозділів - розвідка
Бойовики на Донбасі
3 Вересня 2021, 16:36
читать на русском

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про нарощення бойовиками на Сході України  снайперських комплексів та ПТРК для провокації на території проведення ООС.

Про це йдеться у повідомленні розвідки у Фейсбуці.

Командування ЗС РФ продовжує нарощувати готовність до застосування оперативного угрупування РОВ на ТОТ ДЛО. З початку вересня окупанти розпочали ротацію передових підрозділів з’єднань та частин 1,2 АК. Для підвищення бойових можливостей РОВ, було проведено бойове злагодження рот у сформованих БТГр та тактичні навчання із коригування вогню артилерії з використанням БПЛА, - йдеться у повідомленні.

У розвідці зазначили, що окупанти також продовжують утримувати на передових позиціях значну кількість снайперських комплексів та ПТРК для провокації на території проведення ООС.

Нагадаємо, у липні у розвідці заявляли, що окупанти РФ продовжують нарощувати бойові спроможності на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях. Також ворог активізував підготовку до проведення диверсійно-розвідувальних заходів.

Читайте також

1