Бойовики на Донбасі знову порушили режим припинення вогню

Втрат серед українських воїнів немає
Важливо
Бойовики на Донбасі знову порушили режим припинення вогню
Війна на Донбасі, український військовий фото: ООС
24 Вересня 2021, 08:19
читать на русском

Протягом минулої доби, 23 вересня, збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили в Операції об'єднаних сил у Facebook.

Упродовж минулої доби, 23 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилася. Збройні формування Російської Федерації п'ять разів порушили режим припинення вогню, - йшлося в повідомленні.
Зазначили, що в напрямку Південного противник вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Також найманці здійснили прицільний обстріл українських позицій з гранатометів різних систем та стрілецької зброї поблизу Кримського.

Звечора бойовики тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї в бік населеного пункту Новолуганське.

У відповідь військовослужбовці Об’єднаних сил відкривали вогонь, проте із застосуванням дозволеним Мінськими домовленостями озброєнням.

Наголосили, що втрат серед українських військових немає.

Протягом поточної доби, 24 вересня, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ під час проведення контрдиверсійних навчань у Донецькій області знайшла реальний схрон з бойовими засобами ураження. Зі схованки було вилучено протитанкові міни та вибухівку з електродетонатором.

Читайте також

1