Бойовики поновлюють обстріли: один військовий загинув та семеро постраждали

Противник обстріляв українські позиції з великокаліберних кулеметів та мінометів
Головне
Бойовики поновлюють обстріли: один військовий загинув та семеро постраждали
Снайпер Фото: сторінка МВС України у Фейсбуці
14 Липня 2021, 10:20
читать на русском

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє Штаб ООС, внаслідок обстрілів один український захисник загинув, семеро отримали поранення.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення несумісне з життям... Крім того, п’ятеро військових отримали поранення, ще один – бойове травмування. Воїнів доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я одного з поранених – важкий, інших – задовільний, - кажуть у штабі.

Ще один захисник отримав поранення вже 14 липня - неподалік населеного пункту Луганське противник обстріляв українські позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Після надання медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан пораненого – задовільний.

Зазначається, що 13 липня неподалік Південного окупанти двічі вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Троїцького збройні формування РФ обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів.

Поблизу населеного пункту Водяне ворог двічі відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру. У напрямку населеного пункту Тарамчук противник вів вогонь по позиціях українських захисників та здійснив обстріл цивільної інфраструктури з артилерії калібру 122 мм. У напрямку Павлополя та Широкиного ворог застосовував міномети 82-го калібру.

Біля Причепилівки окупанти здійснювали обстріли з артилерії калібру 152 мм і мінометів 120-го калібру. Неподалік Луганського ворог обстрілював наші позиції з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Станом на 7 годину ранку 14 липня, зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Нагадаємо, 10 липня на Донбасі окупанти обстріляли українські позиції - загинув військовослужбовець, троє були поранені.

Читайте також

1