Бойовики від ранку обстрілюють Авдіївку: рух поїздів на Донеччині тимчасово обмежено

Соцмережі повідомляють про бій в районі Авдіївки
Головне
Бойовики від ранку обстрілюють Авдіївку: рух поїздів на Донеччині тимчасово обмежено
Обстріл Авдіївки (Фото: Вчасно)
28 Серпня 2021, 11:46
читать на русском

Через ворожі обстріли на Донеччині в районі Авдіївки, Укрзалізниця обмежила рух потягів до Покровського та Очеретина.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

З міркувань безпеки поїзди №136 Київ — Авдіївка та №826 Дніпро — Авдіївка до 30 серпня включно курсуватимуть до Покровська.

Рух приміських поїздів до 30 серпня обмежено до станції Очеретине.

Пасажирів закликали уважно слухати оголошення на вокзалах і стежити за оновленням інформації на офіційному сайті Укрзалізниці.

Як відомо, 28 серпня бойовики вже двічі обстріляли Авдіївку. Кореспондентка ТСН Наталія Нагорна виклала відео, на якому видно дим і чути постріли.

Це другий обстріл Авдіївки вже за сьогодні. Перший був близько 7 години ранку. Спочатку говорили, що було 25 приходів мін, зараз ми за кілька хвилин почули  вже більше десятка приходів, - розповіла журналістка.

Зранку соцмережі, а також телеграм-канал donetchanyn писали про бій в районі Авдіївки та влучання у завод металоконструкцій. Зазначалося, що бойовики гатять зі Спартака, є влучання по місту, багато диму та чути сирени від пожежних машин.

Нагадаємо, 27 серпня збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції наших захисників, у результаті чого загинув український військовослужбовець.

Читайте також

1