Боксер Усик подарував Ілону Маску "космічний" подарунок та власний токен

Американський мільярдер надихає спортсмена
Боксер Усик подарував Ілону Маску "космічний" подарунок та власний токен
Олександр Усик
27 Вересня 2021, 17:05
читать на русском

Український боксер Олександр Усик, який переміг британця Ентоні Джошуа та здобув чотири пояси у суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA Super і IBO, зробив оригінальний подарунок засновнику Tesla та SpaceX Ілону Маску.

Про це спортсмен написав у Twitter.

За словами Усика, американський мільярдер його надихає: "Кожен його крок - це частина натхнення та мотивації". Тому з брендом одягу JAXET презентували Маску костюм космонавта JAXET, у якому боксер виходив на ринг.

У мене є особливий подарунок для людини, яка мене дуже надихає. Ілон Маск, ваш індивідуальний JAXET чекає вас, – написав боксер.

Олександр Усик

Крім того, Усик також подарував Маску власну криптовалюту NFT-токен, яку випустив незадовго до бою в Лондоні. Невзаємозамінні токени – це унікальний цифровий сертифікат зберігається в блокчейні та гарантує оригінальність предмета і дає ексклюзивні права на нього.

Дякую всім за підтримку! Ідеальна ніч, щоб висловити свою повагу Ілону Маску і зробити особливий подарунок – мій особистий токен NFT і індивідуально розроблений костюм JAXET. Ілоне, чемпіон кличе, - написав Усик.

Зазначимо, що вночі 26 вересня відбувся боксерський поєдинок між Олександром Усиком та британцем Ентоні Джошуа. Усик вперше боксував за титул чемпіона світу Джошуа - захищав свої титули.

Нагадаємо, що Ілон Маск розповів про свої найулюбленіші 10 книжок та пояснив, чому він радить їх прочитати іншим.

Читайте також

1