Босоніж тікали від вітчима-тирана: двох дітей знайшли в Одеській області

Хлопці подолали 10 кілометрів, аби потрапити до бабусі
Босоніж тікали від вітчима-тирана: двох дітей знайшли в Одеській області
Патрульна поліція Фото: t.me/kyivregionpatrolpolice
6 Січня 2022, 14:29
читать на русском

В Одеській області на трасі помітили двох малолітніх братів, які крокували дорогою босоніж.

Коли дорогою проїжджали автівки, хлопці ховалися у придорожніх насадженнях.

У поліції розповіли, що небайдужі громадяни, які помітили напівроздягнених братиків, викликали правоохоронців. Хлопці розповіли поліцейським, що втекли з дому у Вінницькій області, оскільки їх ображає чоловік, який живе з їхньою матір'ю та сестричкою.

З'ясувалося, що Іван та Сашко - рідні брати, їм 6 та 12 років. Босоногі та напівроздягнені хлопці пішки подолали 10 кілометрів, аби, за їхніми словами, відвідати бабусю, яка проживає у Балті Одеської області.

Коли ми запитали, чого хлопці бояться, у відповідь почули: повернення додому у Вінницьку область, - розповіла начальниця сектору ювенальної превенції Подільського районного управління поліції Катерина Нігрецкул.

Брати розповіли, що живуть з меншою сестричкою, мамою та вітчимом, який їх ображає, тому вони пішли шукати прихистку в бабусі.

Правоохоронці зігріли дітей та сповістили про інцидент колег із Вінницької області.

Про ситуацію, що склалася, ми сповістили колег з сусідньої області. На той час повідомлення про зникнення з дому дітей їм не надходило. Зараз поліцейські шукають матір хлопчиків, аби з’ясувати, що все-таки сталося в їхній родині. Поки ж Ваня та Сашко залишатимуться з бабусею, - зазначила представниця одеської обласної поліції.

Нагадаємо, минулого року жахливий інцидент трапився у Черкасах - до лікарні потрапила закатована рідними дитина - у хлопчика була гематома головного мозку, надірвані вуха та пошкоджений статевий орган. Дитина від отриманих травм та померла у лікарні.

Читайте також