Брагар показав свою кицьку: історії з собакою соромиться

Скандальний вислів про собаку в прямому ефірі вважає помилкою
Ексклюзив
Брагар показав свою кицьку: історії з собакою соромиться
Євген Брагар Фото: facebook.com/yvbragar
30 Квітня 2021, 18:34
читать на русском

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар переживає через історію з "продай собаку - заплати за газ", а також показав свою кішку Марту.

Про це він розповів у інтерв'ю Парламент.UA.

Торішній скандальний вислів про собаку в прямому ефірі Брагар вважає помилкою, оскільки мав зовсім інше на увазі.

Розповідав про ситуацію, що у нас в Україні є проблема - окремі люди, які не зовсім мають розраховувати на пільги в сплаті комунальних послуг, ці субсидії оформлюють. А водночас люди, які потребують її, оформити не можуть. Однак зрозуміли мене зовсім не правильно, тож ситуація звісно була погана, але пройшов рік і треба йти далі, - сказав він.

За словами депутата, ця історія допомогла тим, що на нього вийшло дуже багато людей з проблемою розмитнення автомобілів: "Тож завдяки їй в мене з’явилась можливість допомогти людям".

Сам Брагар має триколірну кішку Марту, якій чотири роки. Вона досить активна: любить гратись м'ячиком, полювати на пташок і не любить інших котів.

Я взяв її молоденькою, їй було від року до півтора, точно вік не знаю. Дізнався про неї від волонтерки-зоозахисниці, яка робила пост у соцмережах про мою Марту, - написав нардеп.

Кіт Брагара

Кіт Брагара (фото: власний архів)

Кіт Брагара

Кіт Брагара (фото: власний архів)

Кішка Євгена Брагара Марта

Кішка Євгена Брагара Марта (фото: власний архів)


Контекст. Коментуючи скарги пенсіонерки про дорогу комуналку в етері одного з телеканалів народний депутат Євген Брагар запропонував: якщо у неї на подвір'ї гавкає собака елітної породи, це може врятувати її від боргів. Мовляв, собаку можна продати. У керівництві фракції пропозицію Брагара не "зацінили" і вибачилися, а згодом вибачився і сам парламентар. Та десятки ситуативних фото від власників породистих собак і безліч мемів досі "гуляють" інтернетом.

Нагадаємо, що "слуга" Євген Брагар після "трьохповерхових матів" у соцмережі почав активно опікуватись питанням пільгового розмитнення автівок.

Читайте також

1