Британка звинуватила сина королеви Єлизавети ІІ у сексуальних домаганнях

Британський монарх заперечив будь-які сексуальні контакти з неповнолітніми
Британка звинуватила сина королеви Єлизавети ІІ у сексуальних домаганнях
Син королеви Єлизавети принц Ендрю (фото: ABC News)
11 Серпня 2021, 04:15
читать на русском

До федерального суду в Нью-Йорку надійшов позов від британки Вірджинії Джуфре, у якому вона звинуватила сина королеви Єлизавети 61-річного принца Ендрю у домаганнях. Ще 20 років тому він нібито примушував дівчину, яка тоді була неповнолітньою, до сексуальних контактів.

Про це повідомляє ABC News.

Зазначається, що у грудні 2014 року 38-річна Джуфре вперше звинуватила британського монарха в сексуальних домаганнях. Тоді розглядалася справа мільярдера Джефрі Епштейна, якого судили за залучення неповнолітніх до секс-бізнесу. За словами британки, Епштейн примушував її займатися сексом зі своїми друзями, серед яких був принц Ендрю.

Жінка розповіла, що Епштейн "через свої могутні зв’язки, багатство та владу" змушував її тричі вступати у фізичний контакт з сином королеви (у помісті Епштейна в Нью-Йорку, в Лондоні, на Вірджинських островах). На той час Джуфре було 17 років.

Я закликаю принца Ендрю до відповіді за те, що він зі мною робив. Багаті та могутні не звільняються від відповідальності за свої вчинки, - прокоментувала Джуфре.

Так, Джуфре звинуватила монарха в сексуальному насильстві та заподіянні їй емоційного стресу. Вона вимагає виплатити їй за це компенсацію, але сума не розголошується.

У Букінгемському палаці попередні звинувачення Джуфре проти принца Ендрю у 2014 році заперечили та назвали їх безпідставними. Сам принц Ендрю заперечив будь-який інтимний зв’язок з неповнолітніми, зокрема й з Джуфре.

Нагадаємо, що принц Уельський Чарльз планує відкрити для громадськості королівські палаци, коли стане королем.

Читайте також

1