Буде дуже тепло: синоптик розповіла, яку погоду чекати 23-24 вересня

У столиці погода буде сухою та теплою
Буде дуже тепло: синоптик розповіла, яку погоду чекати 23-24 вересня
Фото: pixabay
23 Вересня 2023, 08:34
читать на русском

Погода в Україні 23-24 вересня обіцяє бути прекрасною, але з вечора суботи у західних областях почнуться дощі, які згодом посиляться та принесуть похолодання.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

За її даними, 23 вересня повсюди в Україні світитиме сонце, буде сухо й дуже тепло. Впродовж дня очікується +25...+29 градусів, на півдні та південному заході повітря прогріється до +30 градусів.

"Лише ввечері у західних областях атмосферний фронт організує дощі. Ці дощі посиляться в неділю, 24-го вересня, і йтимуть вже навіть із грозами, проте не виходитимуть за межі західних областей", - розказала синоптик.

Значна частина території України і в неділю належатиме сухій сонячній погоді, каже синоптик. Температура повітря 24 вересня суттєво не зміниться, лише в західній частині похолоднішає до +19...+23 градусів.

За її прогнозом, на вихідних дощів у Києві не передбачається, а температура повітря становитиме +26...+28 градусів.

"Найближче відчутне похолодання - орієнтовно 4-5 жовтня", - повідомила вона.

Як раніше попередив синоптик Ігор Кібальчич, у більшості областей 23-24 вересня очікується сонячна та тепла погода з малохмарним небом та високою температурою протягом дня. Проте на заході країни пройдуть дощі та грози, і температура буде коливатись.

Читайте також