"Буковель" закрили лише на два тижні

Нині в Івано-Франківській області продовжили термін дії "червоної зони" карантину
"Буковель" закрили лише на два тижні
Туристи на підіймачі, курорт Буковель (фото: УНІАН)
14 Березня 2021, 00:17
читать на русском

Туристичний комплекс "Буковель" закрили лише на два тижні - від 13 до 27 березня 2021 року.

Відповідне рішення ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба курорту.

Зазначається, що в цей період буде обмежено в'їзд громадянам, що прямують до с. Поляниця (зокрема, до туристичного комплексу "Буковель") з розважальною, спортивною та іншою відпочинковою метою.

Вимоги та рішення регіональної комісії фактично позбавляють ТК "Буковель" об’єктивної можливості для продовження функціонування та надання туристичних послуг, - йдеться у повідомленні.

Адміністрація курорту пообіцяла докласти всіх зусиль, щоб люди, які замовили відпочинок на період карантину, отримали послуги після 27 березня.

Читайте також


Контекст. Раніше менеджмент "Буковелю" заявив, що під час введення жорстких карантинних обмежень з 26 лютого до 12 березня курорт "Буковель" працюватиме, проте з деякими обмеженнями. Пізніше про те, що "Буковель" працюватиме, заявив глава уряду Денис Шмигаль (досьє Дениса Шмигаля). Нині в Івано-Франківській області продовжили термін дії "червоної зони" карантину.

11 березня підприємці Івано-Франківської області провели попереджувальне блокування курорту “Буковель” і вимагали його закрити на карантин. Наступного дня розпочалася перевірка "Буковелю". Після чого курорт закрили.

1