Буковина вийшла з "червоної" зони

Чернівецька область стала четвертим "жовтим" регіоном в Україні
Головне
Буковина вийшла з "червоної" зони
Кафе, парк, карантин (Фото: Парламент.UA)
21 Квітня 2021, 18:25
читать на русском

На позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішено скасувати на території Чернівецької області "червону" та запровадити "жовту" зону епідемічної безпеки.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 22 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Чернівецької області, та застосувати на території Чернівецької області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки, - йдеться у повідомленні.


Контекст. "Червоною" Буковина стала ще 1 березня і два місяці тут діяли жорсткі обмеження. Нині для переходу на "жовтий" рівень в області досягнуто усіх визначених МОЗ показників.

Нагадаємо, раніше з "червоної" зони в "жовту" перейшли Закарпатська та Івано-Франківська області. Єдиною область, яка постійно залишається "жовтою" в Україні є Херсонська. Таким чином Буковина стала четвертим "жовтим" регіоном в державі після третьої хвилі коронавірусу.

1