Burger King відкриє свої ресторани в Україні

На український ринок фастфуду зайде мережа Burger King
Burger King відкриє свої ресторани в Україні
Burger_King (Фото з сайту компанії)
18 Травня 2021, 22:00
читать на русском

Американська мережа швидкої їжі Burger King готується зайти на українських ринок і відкрити низку закладів фастфуду.

Такі наміри Burger King підтвердили кілька джерел, пише Інтерфакс-Україна

Зокрема, генеральний директор "Bimbo QSR Україна" Ігор Маріаш у ході круглого столу "Закон про інвестнянь: проєкти на перший мільярд".повідомив, що Burger King з'явиться в Україні вже 2021 року.

У цьому році, сподіваємося, в Україну зайде така мережа, як Burger King, якої раніше в країні не було, але в цьому році вони остаточно вирішили зайти, – сказав Маріаш.

За його словами, мережа знайшла в Україні фірму-партнера. Цікаво, що компанія "Bimbo QSR Україна" вже співпрацює з однією мережею фастфудів в Україні – McDonald's. Компанія ще у 2017 році придбала пекарню, яка виробляла булочки для бургерів.

Раніше у Києві на Бесарабці помітили вивіску ресторану Burger King. Проте це виявилася реклама лекції маркетингового директора Burger King Фернандо Мачадо, а не анонс відкриття ресторану.

Проте згодом з'явилася інформація, що Burger King таки зайде в Україну. Ресторатор Ігор Сухомлин заявив, що франшизу Burger King придбала компанія "Окко". Водночас представники компанії сказали, що наразі ще не визначились остаточно.

Довідка:Корпорація Burger King заснована у 1954 році в США. Це одна з найбільших мереж фастфуду у світі, адже об'єднує понад 17 тисяч ресторанів по всьому світу, половина з яких у США. Компанія працює здебільшого за принципом франшизи.

Читайте також

1