У Луцьку з моргу хочуть зробити ресторан

На перепрофілювання та ремонт будівлі треба буде витратити понад 25 мільйонів гривень
У Луцьку з моргу хочуть зробити ресторан
Луцький морг (Фото: wikimapia)
24 Грудня 2020, 16:44
читать на русском

У Луцьку будівлю, в якій були розміщені, морг, бюро судмедекспертизи, інспекція з контролю за якістю ліків та центр націонал-патріотичного виховання виставлять на конкурс, щоби зробити з неї готель і ресторан.

Відео сесії Луцької міської ради, на якій ухвалили це рішення, розміщене в Yuotube.

Повідомляється, що приміщення на вулиці Кафедральній, 4, яке є пам`яткою архітектури місцевого значення, перебуває в аварійному стані і на його ремонт потрібно витратити мінімум 25 мільйонів гривень.

Читайте також

У бюджеті міста таких грошей немає, тому будемо проводити інвестиційний конкурс. Ми віддамо це приміщення в оренду на 20 років за ціною 1 гривня на місяць. Орендар проведе реставрацію, зробить там готель, ресторан та інші об`єкти, - сказав Поліщук.

Далі мер Луцька розповів, що вже знайшли нове місце для центру націонал-патріотичного виховання, а от куди переводити похоронне бюро поки що невідомо.

Нагадаємо, у Дубному Рівненської області головну ялинку міста зрубали на місцевому цвинтарі, щоби заощадити гроші на підготовці до свята. А щоби городяни не боялися і не хвилювалися, ялинку вже освятив священник, тому вона тепер абсолютно "безпечна" для відвідувачів.

1