Бути "татом по скайпу" складно: нардеп Рудик розлучився з дружиною

"За два місяці під Бахмутом не отримав від дружини жодного дзвінка і жодної смс-ки"
Бути "татом по скайпу" складно: нардеп Рудик розлучився з дружиною
27 Листопада 2023, 21:52
читать на русском

Народний депутат Сергій Рудик, який нині захищає Батьківщину на фронті, розлучився з дружиною Маріанною після 10 років шлюбу.

Про це він повідомив у соцмережі.

За статистикою, яку військовий нещодавно зустрічав, 7 із 10 сімей, де дружини з дітьми під час війни виїхали за кордон – розпадаються.

"Цифри шокуючі, але до статистики завжди ставишся виключно як до сухих даних, мовляв, я не такий і в мене так бути не може. На жаль, я не став винятком і наша сім’я розпалася", – написав Рудик.

Нардеп наголосив, що питання безпеки родини завжди було для нього пріоритетом, тому вже 24-го лютого сім’я політика була у західних областях України і, за кілька днів – за кордоном. Рудик наголосив, що бути 21 місяць "татом по скайпу" – складно для всіх, але для військових це особливе випробування: родину можеш побачити лише раз на рік під час короткої відпустки, плюс бувають періоди, коли і можливість вдосталь поговорити – це розкіш.

"Я пишу це для того, щоб інші родини військових не повторювали помилок і розуміли реалії життя одне одного. Так, моральна і фінансова підтримка дружин і дітей – це святий обов’язок кожного чоловіка. Але, і з іншого боку має бути моральна підтримка. Бо коли за два місяці під Бахмутом ти не отримав від дружини жодного дзвінка і жодної смс-ки – це глибоко неправильно і так робити не можна…" – зауважив захисник.

"Я щиро дякую вже колишній дружині за понад 10 років, які ми прожили разом. Її сини від першого шлюбу завжди були і залишатимуться моїми дітьми. Наша спільна донька – це окремий всесвіт і надвелика любов. Важливо, щоб проблеми у стосунках дорослих не позначалися у стосунках з дітьми. Думаю, що це головне", – наголосив нардеп.

Нагадаємо, 14 листопада 2023 р. народний депутат України Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу.

20 листопада 2023 р. Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження. Пара одружилася у 2016-му році. Від цього шлюбу вони мають сина.

Читайте також

1