Нардеп Божков розлучився з дружиною - актрисою

Олександр Божков та Ганна Саліванчук прожили у шлюбі 5 років
Нардеп Божков розлучився з дружиною - актрисою
Олександр Божков та Ганна Саліванчук з дітьми
2 Жовтня 2023, 10:26
читать на русском

Розпався п’ятирічний шлюб колишнього продюсера "Кварталу 95", нардепа-"слуги" Олександра Божкова. За ці роки у нього з акторкою Ганною Саліванчук народилося двоє дітей. Як зізналася ексдружина політика, після повномасштабного вторгнення РФ їхня сім’я переживала кризу. Ганна навіть зверталася за послугами психолога.

"Щодня сваримося. Ми дуже емоційні, тому я пішла до психолога, щоб навчилася себе стримувати. Ми така італійська родина. Я вже йшла і казала, що більше не повернуся. Потім повернулась. Влітку ми мали проблеми, я поїхала на три тижні до Карпат. Поверталася з думками, що ми не будемо разом, але ми знову разом…" – зізнавалася актриса в інтерв’ю, датованому початком лютого 2023 року.

Наприкінці березня Саліванчук через свого адвоката таки подала позов про розлучення. Зазначила, що "у подружжя відсутнє взаєморозуміння, почуття любові втрачено, сім’я існує формально, шлюбно-сімейні відносини фактично припинені". На думку позивачки, примирення між сторонами неможливе, а подальше перебування у шлюбі суперечить її інтересам. Нардеп прийшов до суду, сказав, що не заперечує розірвання шлюбу. Феміда його почула і задовольнила позов дружини. Отже, з середини травня зіркове подружжя – не разом.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Василь Вірастюк розлучається з другою дружиною Інною, з якою у них народилося двоє синів. Поки Печерський райсуд дав подружжю два місяці на примирення, дружина Вірастюка вже стягує з обранця аліменти.

Читайте також