Чарльз ІІІ і королева Камілла випустили вітальну різдвяну листівку

Якщо ж ви ніколи не писали листів до королівського палацу, то саме час спробувати
Чарльз ІІІ і королева Камілла випустили вітальну різдвяну листівку
13 Грудня 2022, 17:31
читать на русском

Британська королівська сім'я готується до святкування Різдва та Нового року. Король Чарльз ІІІ та королева-консорт Камілла презентували різдвяну листівку - цього року вперше у новому статусі. Це особливе фото монаршої пари.

Про це йдеться на сайті Британської королівської родини.

На фото Чарльз III позує в сірому піджаку зі смугастою краваткою. Камілла постала в зеленому пальті та молочній блузці, доповнивши образ беретом у тон до вбрання. Королева-консорт у кадрі ніжно дивиться на чоловіка.

Це фото було зроблене 5 вересня у Шотландії на Іграх горян, тобто за 3 дні до смерті Єлизавети III. На той час Чарльз був ще принцом Уельським. Тому світлина, яку помістили на різдвяну листівку, є особливою для королівської сім'ї.

Водночас шанувальники британської королівської сім'ї щороку пишуть листи до Кенсінгтонського палацу або до Букінгемського і вітають королівських осіб з різдвяними святами. Якщо ви теж хочете долучитися до вітань королівської родини, то ось вам адреси Чарльза та Камілли.

Адреса короля Чарльза ІІІ

His Majesty The King

Buckingham Palace

London SW1A 1AA

United Kingdom

А якщо ви хочете написати окремого листа королеві Каміллі, вам сюди.

Адреса королеви Камілли

Her Majesty The Queen Consort

Clarence House

London SW1A 1BA

United Kingdom

Нагадаємо, жителі Британії матимуть додаткову нагоду відсвяткувати коронацію Чарльза III, оскільки уряд оголосив спеціальне державне свято з цієї нагоди. Вихідний буде у понеділок, 8 травня. Він завершить святкування, які розпочнуться з коронації 6 травня.

Читайте також