Через снігопади до 8 населених пунктів України немає проїзду

В Одеській та Миколаївській областях обмежений рух
Через снігопади до 8 населених пунктів України немає проїзду
Сніг, погода Фото: Рexels
28 Січня 2021, 14:44
читать на русском

Через сильні снігопади в Одеській та Миколаївській областях на дорогах державного та місцевого значення обмежений рух транспорту, а до 8 населених пунктів й зовсім відсутній проїзд.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Таким чином, через значні опади у трьох районах Одеської області відсутній проїзд до населених пунктів. Зокрема в Одеському районі - до 1 населеного пункту, у Білгород-Дністровському - до 5 та в Березівському - до 2.

Також в Одеській області обмежений рух транспорту на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса-Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.

Читайте також

Також на автошляху М-05 Київ-Одеса через перемети та ожеледицю утворився затор з близько ста вантажівок та протяжністю близько 4 км. Дорожники залучили снігоприбиральну техніку. Рух перекрито підрозділами Нацполіції.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 січня, в Одесі через негоду впало майже 500 дерев, які обірвали дроти. Це призвело до виникнення масштабних заторів і складності з рухом електротранспорту.

В цілому через негоду звалилося 473 дерева і стовбурових гілок. Наслідки стихії на вулицях усували 1 тис. 708 осіб, працювали 113 одиниць техніки.